De Quinta Wijn uit het hart van Portugal

Samenwerking De Quinta en Paspartoe Hillegom

De gedachte achter het starten met de wijnboerderij is om iets te gaan doen dat duurzaam zou bijdragen aan de instandhouding van de boerderij én dat plezier en energie zou geven. Het product moest een kwaliteitsproduct worden dat onderlinge betrokkenheid kan vergroten en verbindingen tot stand kan brengen. Bart heeft zijn idee uitgewerkt en uitgevoerd. Inmiddels komt nu de derde wijn naar Nederland. Deze wijn is de wijn die de naam betrokkenheid ‘Empenho’ ten volle verdiend. Hét moment om ook als De Quinta meer vorm en inhoud te gaan geven aan het idee achter de wijn. Betrokkenheid vergroten, verbindingen tot stand brengen, plezier beleven en energie geven en krijgen. Passend bij De Quinta is kleinschaligheid, dicht bij huis, directe betrokkenheid. Samen iets maken wat plezier en energie geeft met een duurzaam en maatschappelijk karakter.

We zijn erg blij met de samenwerking met Paspartoe Hillegom. Paspartoe Hillegom is een onderdeel van ’s Heeren Loo, een zorginstelling die gevestigd is door heel Nederland. Paspartoe Hillegom is een kleinschalig atelier waar mensen met een matige tot lichte verstandelijke beperking werk- en dagbesteding krijgen. Er wordt onder meer geschilderd en houtbewerking gedaan. Er wordt veel gewerkt met resthout. Geen product is echt hetzelfde, eenvoud is de basis en ieders eigen creativiteit geeft expressie en energie aan ieder afzonderlijke product. Het uitgangspunt is aansluiten bij wat de kunstenaars kunnen én waar ze plezier aan beleven. In het ruim opgezette atelier heerst een huiskamersfeer. De kunstenaars hebben vertrouwen in eigen kunnen en zijn trots op hun werk.

Paspartoe Hillegom is gevestigd in de Meerstraat 18 a in Hillegom. Hier is het creatief atelier en de houtbewerking. Bij Paspartoe kunt u ook terecht voor kunstuitleen en kunstverkoop. Zie voor meer informatie de website: paspartoe.sheerenloo.nl

Naast Paspartoe vindt u ‘Start Hillegom’ hier bakken cliënten, onder begeleiding, onder meer taarten.

De Quinta biedt u wijn met een verhaal

Door de samenwerking met Paspartoe is het verhaal nog mooier geworden! De kunstenaars van Paspartoe werken in hun eigen tempo en naar eigen aanleg. Daar sluiten wij op aan. Van de producten maken wij pakketten, bijzonder voor uzelf en/of om cadeau te doen. De aangeboden pakketten zijn beperkt leverbaar. Met grote regelmaat treft u nieuwe pakketten aan. Bent u op zoek naar iets speciaals of heeft u meerdere pakketten nodig? Bel of mail ons dan zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

De Quinta en de kunstenaars maken op dit moment de volgende pakketten:

Het bedrag wat wij berekenen voor de producten van Paspartoe gaat uiteraard volledig naar Paspartoe.

De Quinta biedt meer:

U kunt de producten en speciale aanbiedingen bestellen via de webshop:

De Quinta Webshop

U wilt het anders, u heeft een vraag of een idee? Bel of mail ons dan maken we er samen iets moois van!

De Quinta op Facebook

Volg ons via de nieuwsbrief:

U kunt hier inschrijven op de nieuwsbrief

Paspartoe kunst Paspartoe kunstwerk Paspartoe kunstwerk op kist Paspartoe kunstenares Paspartoe kunstwerk op kist 2 Paspartoe kunstwerk

Wijn uit het hart van Portugal: een belevenis!.